Pages

Subscribe:

Wednesday, 21 December 2011

Selamat Datang Ke Buletin Smkap





Assalamualaikum semua....
Alhamdulliah, Setelah berpenat lelah dalam satu hari, akhirnya siap juga 'Buletin SMKAP' ni. Blog ni masih lagi terlalu baru, jadi rasanya masih terlalu banyak lagi yang perlu dilakukan penambahbaikan. Facebook dah ada, Fan Page Facebook pun dah siap (tunggu nak like je), Website pun dah siap (www.smkap.net), so far rasanya dah perlu untuk diwujudkan sebuah blog yang bertindak sebagai satu buletin..ala-ala macam buletin terkini tv3 tu. Admin walau bagaimana pun lebih suka andai blog ini kelihatan santai, al maklumlah web site dengan fb rasanya dah cukup ''skema'' dah penggunaan ayat-ayat dia kan. 

Harapan admin diharapkan dengan kemunculan blog ni maka tercapailah sudah KPI seperti mana yang dirancangkan dalam Takwim bagi tahun 2012 yang mana ingin diwujudkan sebuah buletin sekolah. Oleh itu, kepada semua pelajar dan bekas pelajar atau sesiapa sahaja yang berminat untuk mengikuti perkembangan terkini hiburan sensasi dari blog ni, jangan segan-segan untuk daftarkan diri sebagai ahli di ruangan ahli baru dalam kotak yang disediakan. Buat bekas pelajar SMKAP, walau kita tidak pernah  bersua muka tapi sokongan yang diberikan diucapkan ribuan terima kasih. Akhir kata dari admin..

Sekian, Terima Kasih

Blogger :
Smk Ayer Puteh
24000 Jalan Air Puteh, Kemaman

0 comments:

Post a Comment